Sunnere og bedre mat på Circle-K

06.07.2018
Circle K - Fornøyd gjeng juli 18.jpg

Kampen om kundene som ønsker sunnere mat langs norske veier har tilspisset seg. Circle K tilbyr sunnere alternativer for å gjøre livet langs veien bedre og enklere.

Fra venstre Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K, assisterende daglig leder Anders Moe på Circle k Kiellands plass, Ann helen Våge, markedsdirektør i Circle K Norge og Mathias Spieler Bugge i Flying Culinary Circus. Foto: Trond Eriksen


- Vi opplever at kundene vil ha variasjon i menyene, de vil ha fersk og sunnere mat, de ønsker kvalitet og større valgfrihet enn tidligere. Kravene til hurtigmaten øker blant kundene, det er bra for både oss og bransjen. Det sier markedsdirektør Ann Helen Våge.

Circle K har nå 16 stasjoner og butikker som tilbyr en helt ny matopplevelse med meksikansk mat, ferske salater og fersksmurte sandwicher på menyen, laget i samarbeid med kokkene i Flying Culinary Circus.

Circle K skal bidra til sunnere kosthold

Nylig signerte Circle K intensjonsavtalen som myndigheter og næringslivet har for å redusere inntaket av salt, sukker og mettet fett i befolkningen, samt å øke inntaket av frukt, bær, grønnsaker, grove kornprodukter og fisk.

- Vi eksponerer sunnere alternativer som salater, frukt, vann osv. på mer sentrale plasser i butikken enn tidligere. Selv om noen produktgrupper fortsatt er små skal de eksponeres på gode salgsplasser. Innenfor drikke er vi bevisste på valg av nyheter med sukkerreduksjon, avslutter Ann Helen Våge.

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte