Julie M. Brodtkorb ny administrerende direktør i MEF

16.05.2017
Julie Brodtkorb Foto Jørn Søderholm.jpg

Julie Brodtkorb har de siste 3,5 årene vært statssekretær/stabssjef ved statsministerens kontor. Hun tar over som administrerende direktør etter Trond Johannesen.

Foto: Jørn Søderholm, Anleggsmaskinen

- Vi er stolte og godt fornøyde med at Julie M. Brodtkorb har takket ja til den viktige stillingen som administrerende direktør i vår organisasjon.

Det beste av alt; Julie er også fornøyd og ser frem til å ta fatt på oppgaven sammen med alle ansatte i MEF. Ikke minst ser hun frem til å møte organisasjonens medlemmer og tillitsvalgte, sier Arnstein Repstad, styreleder i Maskinentreprenørenes Forbund.

Kombinasjonen av bred ledererfaring og en sjelden kunnskap og kjennskap til det politiske livet, sammen med erfaringene og utfordringene fra næringslivet, gjorde at valget falt på Brodtkorb.

- Jeg gleder meg stort til å kunne bruke min erfaring til å lede dette forbundet som organiserer så mange viktige og gode bedrifter rundt om i hele landet. Nå skal jeg bokstavelig talt få være med å bygge landet, sier Julie M. Brodtkorb.

Gjennom sine mange ledende roller i partiet Høyre gjennom 16 år, kjenner Julie godt til hvilke styrker og svakheter en landsdekkende organisasjon har. I tillegg har hun hatt lederoppgaver i næringslivet som administrerende direktør i kommunikasjonsbyrået JKL/MSL.

Styreleder Arnstein Repstad, adm.dir Trond Johannesen, styremedlem Berit Sivertsen, styremedlem Martin Kronheim og Julie M. Brodtkorb. Foto: Jørn Søderholm, Anleggsmaskinen


Hun starter sin nye jobb som adm. direktør i MEF den 25. september 2017.

- Hovedstyret vil takke Trond Johannesen som har vært organisasjonens ubestridte administrerende direktør og fanebærer i de siste 16 årene for en meget viktig og god jobb for organisasjonen, sier Arnstein Repstad.

Trond Johannesen vil fortsette i en annen rolle i organisasjonen etter at Brodtkorb har tiltrådt.

Les intervju med Julie M. Brodtkorb og Arnstein Repstad i Dagens Næringsliv

Kontaktperson:
Arnstein Repstad
Telefon: 91160200
E-post: arnstein@repstad.no

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
Intranett for MEF ansatte
MEFs KS/HMS
Anleggsmaskinen