Ny og forbedret avtale med If

02.11.2017
01.11.17 Signering If og MEF 2.jpg

Etter en omfattende konkurranseutsetting ble det i høst avgjort at MEF inngår ny rammeavtale for forsikringer med If Skadeforsikring.

F.v.: Arnstein Repstad (MEF), Ivar Martinsen (If), Julie M. Brodtkorb (MEF) og Knut Beckstrøm (If). Foto: Anders Rikstad, If

- Vi har hatt et godt samarbeid med If i 42 år, forteller styreleder Arnstein Repstad. Jeg er stolt av å kunne si at dette er andre gang jeg på vegne av MEF signerer avtale med If. I vår bransje signerer man ikke en avtale for andre gang hvis man ikke er fornøyd. Det har selvfølgelig vært utfordringer opp gjennom årene, men de har blitt håndtert ryddig av begge parter, forteller Repstad.

Avtalen med If er ikke en fornyelse, men en helt ny og forbedret avtale. Den er bedre både for de store og for de små medlemmene. Avtalen betyr at de får bedre service og bedre vilkår.

Enklere digitale tjenester

I år innførte If en egen fordelskonto for MEF-medlemmer som kan brukes til å dekke egenandelen ved skade. Forbundets medlemmer var også de første som fikk tilgang til den helt nye «Mine Sider for Bedrift».

Knut Beckstrøm, produktsjef for bedriftsmarkedet i If, er klar for å ta fatt på utfordringen fra maskinentreprenørene.

- Vi skal levere på det vi har lovet, i tett samarbeid med MEF. Medlemmene skal oppleve trygghet gjennom riktige produkter, mer risikokorrekte og stabile priser, samt fortsatt god personlig rådgivning og service, understøttet av flere og enklere digitale tjenester. If er og skal fortsatt være den suverent beste leverandøren for hele bredden av MEFs om lag 2050 medlemsbedrifter, sier Beckstrøm.

Personlig kundekontakt

Over 70 prosent av MEFs medlemmer har forsikring gjennom If. Gjennom lang erfaring med forsikring av entreprenørbedrifter er det utviklet forsikringsdekninger som kun MEF-medlemmer kan få.

- Å ha riktig forsikringsleverandør er utrolig viktig for våre medlemmer. Den personlige relasjonen som de har med sin lokale kontaktperson i If rundt om i hele landet er gull verdt, forteller adm. dir. Julie M. Brodtkorb.

If lover å gi MEFs medlemmer enda bedre og rimeligere forsikring, og selvfølgelig enda større trygghet.

- Vi er stolte over å ha signert ny rammeavtale med MEF. MEFs medlemmer skal kunne stole på oss som forsikringsspesialist, sier konserndirektør Ivar Martinsen i If.

F.v.: Line Gjengedal Ruud (If), Marianne Fjelberg (If), Knut Beckstrøm (If), Ivar Martinsen (If), Arnstein Repstad (MEF), Julie M. Brodtkorb (MEF), Berit Sivertsen (MEF) og Carl Christian Fon (MEF). Foto: Anders Rikstad, If

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte