Amerikansk show på Brakkemiddagen

09.11.2017
Made in America ingress mef.no.jpg

Artistene Marian Aas Hansen og Zelimir lover å fyre på alle sylindre når de kommer med rockeshowet «Made in America» til Arctic Entrepreneur 2018.

"Made in America Show" tar for seg tradisjonell amerikansk musikk som så mange elsker over alle landegrenser. Her får vi servert høydepunkter fra blues, country, rock´n roll  og gospel.

Marian Aas Hansen var med i NRK-programmet Stjernekamp i fjor, men er nok mest kjent i Norge for sine mange opptredener med storband og juleturneer. I 2007 var hun i show-forestillingen, «Showgirls» på Chat Noir sammen med Guri Schanke, Elisabeth Andreassen og Hilde Lyrån. Forestillingen gikk for fulle hus og fikk gode kritikker.

Meld deg på Arctic Entrepreneur du også! Dersom du har behov for hjelp i forbindelse med påmeldingen, bes du om å kontakte vår tekniske arrangør Meeting Management på telefon 22 55 50 11 eller e-post: ae@event123.no

Arctic Entrepreneur er den viktigste møteplassen for anleggsbransjen. 23. - 25. januar 2018 møtes vi til stor utstilling, faglige seminar og sosialt samvær!

www.arcticentrepreneur.no

 

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
Intranett for MEF ansatte
MEFs KS/HMS
Anleggsmaskinen