Hvem blir årets lærebedrift?

11.12.2017
Torbjørn Røe Isaksen Foto Hans Kristian Thorbjørnsen.jpg

Årets lærebedrift 2017 skal kåres på Arctic Entrepreneur i januar. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen skal dele ut den gjeve prisen.

– Det er første gang Årets lærebedrift kåres under Arctic Entrepreneur, og jeg håper at prisen kan bidra til å synliggjøre det viktige utdanningsarbeidet som gjøres av næringslivet hver eneste dag. Vi ønsker at prisen skal inspirere og motivere bransjen til å fortsette den gode satsingen på lærlinger, sier Julie Brodtkorb, administrerende direktør i MEF.

Med et utvalg på seks kandidater av om lag 2 050 medlemsbedrifter i MEF er det klart at det er tøff konkurranse. Samtlige seks kandidater har utmerket seg positivt og gjort en svært god jobb med oppfølging av lærlinger.

Juryen som tar den vanskelige avgjørelsen består av representanter fra Norsk Arbeidsmandsforbund, MEF og OKAB, og ledes av kompetansesjef i MEF, Terje Eikevold.

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen skal dele ut prisen. Kunnskapsministeren vil også, til de bedriftene som ikke nådde opp denne gangen, overrekke et synlig bevis på at bedriften var kandidat til Årets lærebedrift 2017.

De seks nominerte bedriftene har alle blitt presentert her i Anleggsmaskinen i høst:

Meld deg på vinterens store møteplass for våre bransjer - Arctic Entrepreneur 2018. 

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte