Historisk gull i Euroskills

03.10.2018
Euroskills gull i anleggsgartnerfaget.jpg

Nils Karjetta og makker Kjetil Schwoch tok et historisk gull i Yrkes-EM i anleggsgartnerfaget i Budapest i helgen.

Fra v. Ruben Høie. Daglig leder i anleggsgartnerfirma Strandman AS, Kjetil Schwoch. Deltager. Nils Karjetta. Deltager. Bjørn Aakerholt. Faglig leder i Aakerholt, Steen & Lund as (BetonmastHæhre)

Det er første gang Norge er på pallen i denne prestisjetunge konkurransen der 12 nasjoner deltok. Nils Karjetta har vært lærling hos Aakerholt Steen & Lund (BetonmastHæhre) i 3 år,  og OKAB har fulgt han opp disse årene.

Nils synes oppgaven som blant annet besto av steinsetting, beplantning, snekring og  et vannarangement var som skreddersydd for dem. De var godt trent på alle elementene som konkurransen inneholdt og Nils følte de hadde full kontroll på det meste helt fra starten av konkurransen som gikk over tre dager.

I forkant hadde Nils fryktet at konkurransenervene ville spille han et puss, men når startskuddet gikk så følte han at han gikk inn i en boble der eneste fokus var å være rasjonell, tenke praktisk og taktisk og ikke minst holde fokus på HMS.

Nils og Kjetil er stolte av å kunne kalle seg Europas beste anleggsgartnere, og den flotte opplevelsen de hadde i Budapest vil de ha med seg hele livet.

Vi gratulerer!!

Nils og Kjetil under konkurransen.

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte