Vellykket veterantreff

10.10.2018
Utsikt sightseeing.jpg

MEF har gjennomført sitt 24. veterantreff i rekken. 46 personer inkludert ledsagere deltok. Årets destinasjon var vakre Aix-en-Provence i Frankrike.

Aix-en-Provence er en hyggelig by med et mange småbutikker, store kjøpesentre, kafeer og restauranter i alle prisklasser.

På utflukten til vingården Chateau Virant ble det smaksprøver av så vel olivenolje som flere gode viner.  Administrerende direktør Julie Brodtkorb holdt i det faglige programmet og oppdaterte gruppen på utviklingen i MEF og i bransjen.

På programmet sto utflukter til en av Frankrikes største byer; Marseille. Et lite tog fraktet oss opp til katedralen Notre Dame de la Garde med en fantastisk utsikt over hele byen. Etterpå var det lunsj i restauranten som var om bord i en gammel båt.

Dagen etter var det utflukt til Cassis som er en liten fiskelandsby rett ved havet. Etter båtturen ut til Calanques var tiden inne for lunsj.  Det ble også tid til en shoppingrunde.


Det ble som alltid knyttet viktige kontakter og aktuelle temaer ble drøftet og erfaringer utvekslet. I uformelle sammenhenger ble det fortalt mange historier og gode vitser og latteren satt løst.

Veteranturen ble arrangert i samarbeide med Berg-Hansen reisebyrå.

Takk for en fin tur!

 

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte