Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Mona Løvås
Publisert: 11-06-2024

MEF styrker laget i region Vest

MEF er svært tilfreds med at Mona Løvås har takket ja til å bli vår nye regionsjef i region Vest.

Hennes brede bransjeerfaring vil styrke vår posisjon på Vestlandet og i den løpende oppfølging av våre medlemmer i Nord-Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Mona starter i jobben som regionsjef 1. september.

- Jeg er veldig stolt av å informere om at Mona Løvås er vår nye regionsjef i region Vest. Med erfaring fra Mesta, SVV, Småkraft og Bybanen, og i tillegg erfaring fra ledelse på ulike nivåer, har hun en bakgrunn som er svært godt egnet for stillingen. Vi ønsker Mona velkommen inn i MEF-familien, sier administrerende direktør i MEF Julie Brodtkorb.


Tross utfordrende tider i bransjen, opplever MEF medlemsvekst og aktivitet i hele organisasjonen. MEF har gjennom flere år styrket arbeidet i forhold til løpende medlemsservice, juridiske tjenester og utstrakt myndighetskontakt for å ivareta bedriftenes næringspolitiske interesser.


- Med Monas allsidige bransjeerfaring vil hun være en styrke for oss på Vestlandet, og bringe inn kunnskap som løfter hele laget også nasjonalt, sier Brodtkorb.

Relaterte nyheter

Øyvind Loven er konferansier på Vinterfesten
Publisert:4.09.2024

Øyvind Loven er konferansier på Vinterfesten

Sarkastisk, intelligent og treffsikker. Tre ord som på alle måter beskriver standupkomiker Øyvind Loven, en av Norges mest erfarne i sitt felt.

Les merles mer
Arbeidsvarslingsbevisene er blitt digitale
Publisert:28.08.2024

Arbeidsvarslingsbevisene er blitt digitale

Alle som skal utføre arbeid på riks- og fylkesvei må ha opplæring i arbeidsvarsling. Dette gjelder uavhengig av om arbeidet er lønnet eller ikke. Kursbeviset er gyldig i 5år.

Les merles mer
MEF på Arendalsuka 2024
Publisert:7.08.2024

MEF på Arendalsuka 2024

Julie Brodtkorb deltar i flere paneldebatter i Arendal neste uke. Blant annet om formueskatt, lønnsomheten i bransjen og klimakrav. Se oversikten her.

Les merles mer