Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Styreleder Øystein Hope, Sylvi Listhaug og Julie Brodtkorb. Foto: MEF
Publisert: 13-06-2024

MEFs Landsmøte vel gjennomført

Delegater, tillitsvalgte, øvrige medlemmer, ledsagere og samarbeidspartnere var samlet til en trivelig helg på Hotell Norge i Bergen 7. – 9. juni.

Fredag kveld var det underholdning og middag i Peer Gynt-salen i Grieghallen. Styreleder Øystein Hope ønsket velkommen, før vi fikk kulturelt påfyll ved pianist Knut Jansson, som spilte nydelig Grieg på klaver.

Styrelederne i Region vest presenterte regionen, før Musikaljentene entret scenen som et fyrverkeri.

Landsmøtet

Lørdag var selve landsmøtet på Hotell Norge. Der fikk vi besøk av FrP-leder Sylvi Listhaug, som lovte at hun skulle jobbe mot byråkrativelde, om hun kom i regjering.

I selve landsmøtet ble det vedtatt vedtektsendringer, revisjon av etikkplakat og utdeling av heder og ære til tillitsvalgte som har innehatt verv i mange år.

Hovedstyret ble gjenvalgt, med mindre endringer på vararepresentanter. Øystein Hope ble gjenvalgt som leder, og Martin Nordbø ble valgt som ny nestleder. Vi gratulerer med valget, og ser fram mot en ny toårsperiode.

Ledsagerne på tur

Tradisjon tro var alle ledsagerne invitert med på tur lørdag. De tok Fløibanen opp til Fløirestauranten, hvor de fikk et muntert møte med Trude Drevland. Hun fortalte om sitt liv og virke, og latteren satt løst blant tilhørerne.

Festmiddag lørdag kveld

Festsalen på Hotell Norge var pyntet på sitt fineste, og deltakerne koste seg med god middag, tale ved Julie Brodtkorb, og god underholdning ved Bjarte Hjelmeland.

Styreleder i Nord-Hordaland, Kåre Bjorøy, ble kalt opp på scenen for å synge med konferansier, til stor jubel fra publikum.

Kvelden ble avsluttet med livemusikk fra Bergensbandet Strings Live Band, som fikk mange opp på dansegulvet.

Vi takker alle som deltok for en trivelig og flott helg i Bergen.

Se flere bilder på vår Facebookside.

Julie Brodtkorb med sin tale til forsamlingen
FrP-leder Sylvi Listhaug
Tillitsvalgte ble hedret med sølvnål og gullnål
God økning på kvinnelige delegater på årets landsmøte
Hovedstyret ble gjenvalgt for en ny toårsperiode. Øystein Hope som leder, og Martin Nordbø som nestleder.

Relaterte nyheter

Øyvind Loven er konferansier på Vinterfesten
Publisert:4.09.2024

Øyvind Loven er konferansier på Vinterfesten

Sarkastisk, intelligent og treffsikker. Tre ord som på alle måter beskriver standupkomiker Øyvind Loven, en av Norges mest erfarne i sitt felt.

Les merles mer
Arbeidsvarslingsbevisene er blitt digitale
Publisert:28.08.2024

Arbeidsvarslingsbevisene er blitt digitale

Alle som skal utføre arbeid på riks- og fylkesvei må ha opplæring i arbeidsvarsling. Dette gjelder uavhengig av om arbeidet er lønnet eller ikke. Kursbeviset er gyldig i 5år.

Les merles mer
MEF på Arendalsuka 2024
Publisert:7.08.2024

MEF på Arendalsuka 2024

Julie Brodtkorb deltar i flere paneldebatter i Arendal neste uke. Blant annet om formueskatt, lønnsomheten i bransjen og klimakrav. Se oversikten her.

Les merles mer